Vegan chocolate cake, από τον Γιώργο Τσούλη

Vegan chocolate cake, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Προσοχή στο πως θα μεταφέρουμε τις βάσεις στο σκεύος που θα σερβίρουμε καθώς είναι πολύ εύθραυστες.

 

ΥΛΙΚΑ
Για τις βάσεις:
400 γρ. Μαύρη ζάχαρη ακατέργαστη
450 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ. κοσκινισμένο
80 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο
4 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
2 γρ. Σόδα
Αλάτι
400 ml. Γάλα αμυγδάλου
2 κ.σ. Ξύδι
200 ml. Ηλιέλαιο
1 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
200 γρ. Βούτυρο αμυγδάλου

Για την επικάλυψη:
200 γρ. Φυστικοβούτυρο
80 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο
30 ml. Σιρόπι σφενδάμου
100 ml. Γάλα αμυγδάλου
100 γρ. Άχνη ζάχαρη
100 γρ. Βούτυρο αμυγδάλου

Φιστίκια peanuts για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com