Μπαμπάδες
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Όταν σιροπιάζουμε τους μπαμπαδές πρέπει το σιρόπι να είναι κρύο και οι μπαμπάδες ζεστοί, ώστε να σιροπιαστούν καλύτερα.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
500 γρ. Αλεύρι σκληρό
2 κ.σ. Ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. Αλάτι
9 γρ. Μαγιά ξερή
150 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
170 γρ. Γάλα, πλήρες, χλιαρό
4 Αυγά μέτρια
50 ml. Νερό, χλιαρό
Υλικά για το σιρόπι:
1 lt. Νερό
800 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
¼ κ.γ. Μαστίχα, τριμμένη
Υλικά για τη σαντιγί:
500 γρ. Κρέμα γάλακτος πλήρης
2 κ.σ. Ζάχαρη άχνη
Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10