Λαμπροκουλούρα

Λαμπροκουλούρα

Η απόλυτη συνταγή

Επιλέγουμε να βαθύ ταψί για να ψήσουμε τη λαμπροκουλούρα, ώστε όταν την καλύψουμε με τη μεμβράνη για να φουσκώσει να μην ακουμπάει πάνω της.




ΥΛΙΚΑ

1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ, κοσκινισμένο

200 ml. Ηλιέλαιο

100 ml. Γάλα, πλήρες

14 γρ. Μαγιά, ξερή

1 κ.γ. Αλάτι

20 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com