Φτιάξε πανεύκολα μυλοκόπι με ντοματίνια και κάπαρη

Φτιάξε πανεύκολα μυλοκόπι με ντοματίνια και κάπαρη

Ψήνουμε πάντα το ψάρι από την πλευρά του δέρματος για να κάνει ωραία κρούστα.

ΥΛΙΚΑ




4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 ολόκληρα κομμάτια μυλοκόπι

2 σκ. σκόρδο, λεπτοκομμένες

½ πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

400 γρ. ντοματίνια

4 κ.σ. λευκό κρασί

50 γρ. κάπαρη

Μαϊντανός, ψιλοκομμένος

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com