Η τέλεια συνταγή για να χρησιμοποιήσεις τα βαμμένα σου αυγά

1 SHARE

Πώς μπορείς να καταναλώσεις πιο εύκολα τα αυγά που έβρασες (και μετά έβαψες)

Έβαψες πολλά αυγά και αυτές τις δύο ημέρες έχετε καταναλώσει ελάχιστα στο σπίτι. Φοβάσαι πως δε θα καταναλωθούν, θα μπαγιατέψουν και τελικά θα πάνε χαμένα. #NOT

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις μια τέλεια συνταγή για να χρησιμοποιήσεις τα αυγά του Πάσχα και να τα σερβίρεις ξανά στο τραπέζι. Έρχεται και η Πρωτομαγιά και όλο και κάποιο κάλεσμα θα έχεις στο σπίτι. Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν όχι τόσο για το αυγό όσο για την εμφάνιση του πιάτου. Σε μπερδέψαμε; Δες παρακάτω και θα καταλάβεις. 

 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ