Χαλβάς Φαρσάλων

#tsoulotip: 1 : Προσοχή, για να μην καεί η καραμέλα πρέπει να ανακατεύετε συνεχώς. 2: Αν δεν έχουμε φλόγιστρο, αφού πασπαλίσουμε το χαλβά με τη ζάχαρη το ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρει χρώμα και να καραμελώσει η ζάχαρη.

 

ΥΛΙΚΑ

1 ltr νερό

500 γρ. Ζάχαρη

300 γρ. Ζάχαρη για το καραμέλωμα του χαλβά

100 ml Ηλιέλαιο

240 γρ. Corn Flour

150 γρ. Αμυγδαλόψιχα

½ κ.γ. Κανέλλα

¼ κ.γ. Γαρύφαλλο

Ελαιόλαδο, για το πασπάλισμα του ταψιού

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ