Έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις γκιουσλεμέ με χοιρινό και φέτα

6 SHARES

Ψήνουμε πρώτα από την πλευρά του ψησίματος έτσι ώστε να σφραγίσει η πίτα μας.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

7 γρ. μαγιά, ξερή

2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

175 ml. νερό, χλιαρό

250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. και έξτρα για το πασπάλισμα

2 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:

500 γρ. χοιρινό λαιμό ψημένο ή 500 γρ. αρνίσιο μπούτι μαγειρεμένο

50 γρ. μαύρες σταφίδες

2 λευκά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

50 γρ. κουκουνάρι

100 γρ. φέτα θρυμματισμένη

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

6 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ