Σήμερα τρώμε enchiladas με κιμά από τον Γιώργο Τσούλη

3 SHARES

#tsoulotip: Βάζουμε γιαούρτι μέσα στον κιμά για να γίνει πιο αφράτος.

 

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
6 μέτριες τορτίγιες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
60 γρ. μαύρα φασόλια
¼ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
170 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
¼ κ.γ. κόλιανδρο σε σκόνη
120 γρ. τυρί cheddar τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ