Τσιμιτσάνγκα (Chimichangas)

Πατούλια Κατερίνα
Τσιμιτσάνγκα (Chimichangas)

Προσέχουμε όταν ψήνουμε τις τσιμιτσάνγκα, να τις ψήσουμε πρώτα από την πλευρά τους κλεισίματος ώστε να μην ανοίξουν.

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς

1 κ.γ. ρίγανη ξερή

1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη

75 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

½ κ.γ. κύμινο σε σκόνη

170 γρ. μαύρα φασόλια

230 γρ. σάλτσα ντομάτας

¼ κ.γ. τσίλι σε σκόνη

6 μεγάλες τορτίγιες

150 γρ. καλαμπόκι

150 γρ. τυρί cheddar

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com