Τσιμιτσάνγκα (Chimichangas)
Προσέχουμε όταν ψήνουμε τις τσιμιτσάνγκα, να τις ψήσουμε πρώτα από την πλευρά τους κλεισίματος ώστε να μην ανοίξουν.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
75 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
170 γρ. μαύρα φασόλια
230 γρ. σάλτσα ντομάτας
¼ κ.γ. τσίλι σε σκόνη
6 μεγάλες τορτίγιες
150 γρ. καλαμπόκι
150 γρ. τυρί cheddar
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Bloggers
01
10