Gingerbread house

1 SHARE

#tsoulotip: Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για να γίνει πιο σφιχτή. Όταν βγάλουμε τα κομμάτια ζύμης από το ψυγείο, θα τα βγάλουμε ένα –ένα ώστε να μην μας μαλακώσουν τα τελευταία που θα ανοίξουμε.

 

ΥΛΙΚΑ

Για τα σπίτι

800 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ και επιπλέον για το άνοιγμα της ζύμης

1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ

1 κ.σ. Τζίντζερ, τριμμένο

1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο

2 κ.γ. Κανέλα

125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο

325 γρ. Μελάσα

200 γρ. Ζάχαρη, καστανή

118 ml. Νερό

1 Αυγό

1 κ.γ. Βανίλια, εκχύλισμα

1 κ.γ. Μπαχάρι

Για το frosting

3 Ασπράδια

500 γρ. Άχνη ζάχαρη

Χυμό από μισό λεμόνι

Γλυκίσματα για το στόλισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ