Το κόλπο για να μαλακώνεις το παγωτό και να μπορείς να το τρως με το που βγαίνει απ' την κατάψυξη

Νατάσσα Σχοινά
Το κόλπο για να μαλακώνεις το παγωτό και να μπορείς να το τρως με το που βγαίνει απ' την κατάψυξη

Τώρα, ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη φορά που το παγωτό θα είναι «πέτρα»

Το καλοκαίρι ήρθε και οι ψηλές θερμοκρασίες επιβάλλουν δροσερά επιδόρπια. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το παγωτό γίνεται πια επιτακτική ανάγκη, είτε βρίσκεσαι στον δρόμο είτε στο σπίτι. Πόσες φορές σου έχει τύχει, όμως, να έχεις μόλις ανοίξει το καπάκι και να περιμένεις την πρώτη μπουκιά με το κουτάλι σου και τελικά να συνειδητοποιείς ότι το παγωτό είναι τόσο «πέτρα» που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα;

Επειδή αυτό το τελευταίο είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά και οφείλεται στην κακή ψύξη, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να απολαύσουμε το παγωτό μας, την ώρα που το θέλουμε, όπως το θέλουμε.

Το κόλπο είναι απλό και θα το βρεις στην gallery που ακολουθεί.