Κριθαρότο με λαχανικά και μους φέτας

Τέλειο γεύμα

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο φινόκιο ψιλοκομμένο, του πάει!

ΥΛΙΚΑ

1400 ml. νερό

500 γρ. κριθαράκι

150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

150 ml. λευκό κρασί

10 κλωνάρια θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

3 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 κολοκυθάκι μέτριο, κομμένο σε κύβους

1 πιπεριά φλωρίνης, ψιλοκομμένη

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κύβο ζωμό λαχανικών

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ