Κοτόπουλο με κάρυ από τον Γιώργο Τσούλη

7 SHARES

#tsoulotip: Δε βάζουμε πάρα πολύ κάρυ γιατί θα πικρίσει το φαγητό μας.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το κοτόπουλο:
4 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κυβάκια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
¼ κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη
½ κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη
½ κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
1 κ.γ. κάρυ, σε σκόνη
400 γρ. χυμό ντομάτας
350 ml. ζωμό κοτόπουλου
240 ml. κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ