Arancini με cheddar
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Απλά φανταστικά
Το ρύζι πρέπει να είναι παγωμένο για να το πλάσουμε πιο εύκολα. Το ρύζι διατηρείται βρασμένο για 2 μέρες στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
480 γρ. ρύζι νυχάκι βρασμένο
50 γρ. cheddar κομμένα σε κυβάκια των 4-5 γρ.
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
5 μέτρια αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10