Λαχματζούν με μανιτάρια από τον Γιώργο Τσούλη

1 SHARE

#tsoulotip: Πρέπει να έχει πυρώσει καλά το ταψί, πριν τοποθετήσουμε τη ζύμη επάνω.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μαγιά, ξερή
150 ml. νερό, χλιαρό
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
½ κ.γ. αλάτι

Υλικά για γέμιση:
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
600 γρ. λευκά μανιτάρια, ψιλοκομμένα
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. μουστάρδα απαλή
3 κ.γ. ραζ ελ χανούτ
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Υλικά για το ραζ ελ χανούτ:
1 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
¾ κ.γ. πιπέρι, τριμμένο
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο
½ κ.γ. πιπέρι καγιέν σε σκόνη
¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
½ κ.γ. ελαιόλαδο

Υλικά για το σερβίρισμα:
4 ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 αγγούρι κομμένο σε μικρά κυβάκια
Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ