Καλαμάρια τηγανητά με ταραμοσαλάτα

1 SHARE

#tsoulotip: Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο πανάρισμα και λίγο ξύσμα από λεμόνι.

 

ΥΛΙΚΑ

Για το πανάρισμα:

6 μεγάλα καλαμάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 3 εκ.

180 γρ σκληρό αλεύρι

180 γρ καλαμποκάλευρο

90 γρ σιμιγδάλι, ψιλό

1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό

1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας

1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ταραμοσαλάτα για το σερβίρισμα 

Χυμό από ένα λεμόνι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ