Σαλάτα κους κους με πέστο βασιλικού

#tsoulotip: Ο ζωμός πρέπει να είναι πολύ ζεστός για να βράσει το κους κους.

 

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. κους κους

200 ml. βρασμένο ζωμό κοτόπουλο η λαχανικών

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές ροδέλες

½ αγγούρι κομμένο σε κύβους

50 γρ. φέτα θρυμματισμένη

2 κ.σ. πέστο βασιλικού

2 κ.σ. καβουρδισμένο κουκουνάρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ