Focaccia με σάλτσα καπνιστής πιπεριάς

1 SHARE

To πιο ωραίο ψωμί

1) Αφήνουμε τις πιπεριές σκεπασμένες σε πιάτο με μεμβράνη, αφού τις κάψουμε, ώστε να βοηθηθούμε από τους υδρατμούς και να μπορέσουμε να τις ξεφλουδίσουμε και να τις ξεσποργιάσουμε πιο εύκολα. 2) Αν δεν έχουμε γκάζι, βάζουμε τις πιπεριές σε ένα ταψάκι φούρνου και τις ψήνουμε στους 200 °C στον άερα για 10 λεπτά ώστε να τις καπνίσουμε.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τή ζύμη: 

300 γρ. αλεύρι, σκληρό

250 γρ. αλεύρι τύπου 00

7 γρ. ξερή μαγιά

2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

½ κ.σ. αλάτι & έξτρα χοντρό αλάτι για το πασπάλισμα της ζύμης

300 ml χλιαρό νερό

100 ml ελαιόλαδο & έξτρα για το πασπάλισμα της ζύμης

250 γρ. ντοματίνια ολόκληρα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ