Το πιο λαχταριστό χοιρινό με κριθαράκι

3 SHARES

#tsoulotip: Όταν τελειώσει ο ζωμός, το κριθαράκι θα είναι λίγο al dente. Μην ανησυχείσετε, όσο είναι ζεστή η κατσαρόλα, το κριθαράκι θα μαγειρεύεται.

 

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο, κομμένη στη μέση

2 κ.σ. ελαιόλαδο

250 γρ. κριθαράκι, μέτριο

100 γρ. σπανάκι baby

250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

500 ml ζωμό κοτόπουλου, ζεστό

60 ml λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

100 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ