Τορτελίνια φούρνου με κρέμα γάλακτος

#tsoulotip: Βράζουμε τα τορτελίνια al dente, διότι θα ψηθούν και στο φούρνο.

 

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. τορτελίνια

200 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

250 γρ. τυρί gouda, τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ