Σκορδόψωμα από τον Γιώργο Τσούλη

4 SHARES

#tsoulotip: Αν σας περισσέψει βούτυρο σκόρδου μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο και να κρατήσετε μέχρι 7 μέρες.

 

ΥΛΙΚΑ
5 κ.σ. σκόρδο, λιωμένο
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
180 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 φρατζόλα ψωμί
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό, για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ