Pizza Monkey bread, από τον Γιώργο Τσούλη

1 SHARE

#tsoulotip: Τα ζυμαράκια δεν χρειάζεται να είναι ολοστρόγγυλα! 

 

ΥΛΙΚΑ
200 ml γάλα, πλήρες
550 γρ. αλεύρι, σκληρό
85 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 αυγά, medium
9 γρ. μαγιά, ξερή
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Ελαιόλαδο για το άλειμμα της φόρμας

Για το μείγμα ιταλικών μπαχαρικών:
2 κ.σ. βασιλικό, ξερό
2 κ.σ. ρίγανη, ξερή
¼ κ.σ. γλυκάνισο, ξερό
2 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. δεντρολίβανο

Για τη γέμιση:
70 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. μείγμα ιταλικών μπαχαρικών
1 σκ. σκόρδο, λιωμένη
¼ κ.γ. μπούκοβο
260 γρ. μοτσαρέλα buffalo, κομμένη σε κομμάτια
25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
110 γρ. φέτες σαλάμι αέρος, λεπτοκομμένες
120 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ