Πώς θα πετύχεις τις πιο τραγανές πίτες για σουβλάκι

#tsoulotip: Όση ώρα ανοίγουμε τα μπαλάκια, καλύπτουμε τα υπόλοιπα με μία βρεγμένη πετσέτα για να μην ξεραθούν.

 

ΥΛΙΚΑ

Για το προζύμι:

100 γρ. αλεύρι, μαλακό

8 γρ. μαγιά, ξερή

1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

100 ml νερό, χλιαρό

Για τη ζύμη:

450 γρ. αλεύρι, μαλακό

1 κ.σ. αλάτι

1 κ.σ. ελαιόλαδο

250 ml νερό, χλιαρό

Για το σερβίρισμα

300 γρ. γιαούρτι

2 κ.σ. άνηθο

 

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ