Πεντανόστιμη συνταγή για μανιταρόπιτα

4 SHARES

#tsoulotip: 1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα μανιτάρια εκτός από τα λευκά. 2. Μη ρίξετε πολύ αλάτι στη γέμιση, είναι αρκετά αλμυρά τα τυριά που θα χρησιμοποιήσουμε. 3. Προσέξτε να έχει κρυώσει καλά η γέμιση όταν θα τη ρίξετε στο φύλλο σφολιάτας, διότι το τελευταίο αποτελείται από βούτυρο και ενδέχεται να λιώσει.

 

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας

2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα

350 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες πάχους 4-5 χιλ.

1 πράσο, ψιλοκομμένο

150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

150 γρ. τυρί ρεγκάτο, τριμμένο

4 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1 κρόκος αυγού

7 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Σουσάμι για το πασπάλισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ