Σεφταλιές

Σεφταλιές

Δε βάζουμε λάδι στο τηγάνι, διότι θα βγάλει πολύ η μπόλια από μόνη της.

Κανονικά οι σεφταλιές γίνονται με χοιρινό κιμά, απλά για να δώσουμε ένα πιο ωραίο άρωμα, προσθέσαμε και αρνίσιο κιμά.




ΥΛΙΚΑ

500 γρ. χοιρινό κιμά

500 γρ. αρνίσιο κιμά

1 ντομάτα, τριμμένη

1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

½ κ.γ. κανέλα, τριμμένη

1.200 γρ. χοιρινή μπόλια

Χυμό από 2 λεμόνια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com