Δεν ξέρεις τι είναι η κελαϊδή; Θα τη μάθεις αν τη δοκιμάσεις

Δεν ξέρεις τι είναι η κελαϊδή; Θα τη μάθεις αν τη δοκιμάσεις

#tsoulotip: 1. Επειδή ρίχνουμε συχνά αλάτι και πιπέρι, προσέχουμε να μη μας παραπέσει.

#tsoulotip: 2. Αν το φαγητό βγάλει πολλά υγρά στο τέλος του ψησίματος, τα αφαιρούμε με προσοχή.

ΥΛΙΚΑ
750 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε φέτες πάχους 1εκ.
500 γρ. πιπεριές κέρατο, κομμένες οριζόντια στη μέση
700 γρ. ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών
500 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
2 πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com