Αγκινάρες αλά πολίτα

Μια πεντανόστιμη νηστίσιμη συνταγή γεμάτη χρώματα.

#tsoulotip: Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκες αγκινάρες, θα πρέπει να τις βάλουμε σε νερό με λεμόνι όσο τις κόβουμε, για να μη μαυρίσουν.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή 10 φρέσκες

4 πατάτες μέτριες, κομμένες σε κυβάκια

2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα

3 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ