Αυτή είναι η πιο εύκολη συνταγή για πίτσα που έχεις δει και δοκιμάσει

Αυτή είναι η πιο εύκολη συνταγή για πίτσα που έχεις δει και δοκιμάσει

Σπιτική πίτσα εύκολα και γρήγορα

Όποιος έχει πει πως δεν του αρέσει η πίτσα, το μόνο επίθετο που τον χαρακτηρίζει είναι ψεύτης. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει η πίτσα και που να μην παραγγέλνει σπίτι, έστω και μία φορά τον μήνα. Η πίτσα είναι το αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων, και γι’ αυτό είμαστε σίγουρες πως θα ενθουσιαστείς μόλις σου πούμε πως μπορείς να φτιάξεις τη δική σου ζύμη για πίτσα εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σου.

Το καλό επίσης σε αυτό είναι πως μπορείς να την φτιάξεις με ότι υλικά θέλεις, ενώ η ζύμη είναι και διαιτητική, αφού περιέχει αλεύρι ολικής αλέσεως. Ούτε κι εμείς είχαμε δοκιμάσει προηγουμένως, όμως είναι αλήθεια πεντανόστιμη.

Ιδού λοιπόν τα υλικά που θα χρειαστούμε:

Υλικά:

-ένα φλιτζάνι νερό (ζεστό, σχεδόν ζεματιστό)
-1 κ.σ ζάχαρη
-1 φακελάκι μαγιά
2 ¾ φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης
-1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
-1 κ.γ αλάτι

Ρίξε το νερό, τη ζάχαρη, το λάδι και τη μαγιά σε ένα μικρό μπολ. Άφησε τη μαγιά να σταθεί για 5’ λεπτά. Μέσα στο κάδο του μίξερ ρίξε το αλεύρι, την παρμεζάνα και το αλάτι και άφησε να ανακατευτούν για ένα λεπτό ώσπου να ομογενοποιηθούν. Ρίξε τη ζύμη στον αλευρωμένο πάγκο της κουζίνας σου και άνοιξε τη, δίνοντάς του το σχήμα και το πάχος που εσύ θες να έχει η πίτσα σου.

Έπειτα πάρε τα αγαπημένα σου υλικά βάλε τα στη ζύμη και περίμενε ώσπου να ψηθεί η pizza που μόνη σου έφτιαξες.