Η εύκολη συνταγή για σπιτική μπαγκέτα

Μία πανεύκολη συνταγή για την κλασική γαλλική μπαγκέτα!

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. αλεύρι, για ζυμάρι

360 ml νερό, χλιαρό

50 γρ. αλάτι

11 γρ. μαγιά, ξερή

1 κ.γ. μέλι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ