
Η εύκολη συνταγή για σπιτική μπαγκέτα

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι, για ζυμάρι
360 ml νερό, χλιαρό
50 γρ. αλάτι
11 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.γ. μέλι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
500 γρ. αλεύρι, για ζυμάρι
360 ml νερό, χλιαρό
50 γρ. αλάτι
11 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.γ. μέλι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.