Χοιρινή τηγανιά από τον Γιώργο Τσούλη

Χοιρινή τηγανιά από τον Γιώργο Τσούλη

Ένας από τους πιο μερακλίδικους μεζέδες!

#tsoulotip: 1. Δεν ανακατεύουμε το κρέας όταν του δίνουμε χρώμα. Όταν δούμε ότι ξεκολλάει από το σκεύος μας, τότε απλά το γυρίζουμε. 2. Αν δούμε ότι όταν ρίχνουμε τα λαχανικά το τηγάνι έχει στεγνώσει, προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινή σπάλα, κομμένη σε κύβους 8Χ8εκ.
150 ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
100 ml λευκό κρασί
1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
Χυμό από 1 λεμόνι
500 ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:
Φέτα, θρυμματισμένη
Ρίγανη, ξερή

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com