Γρήγορες τυροκροκέτες, από τον Γιώργο Τσούλη

4 SHARES

Τραγανή επιφάνεια, λεία υφή, το τέλειο ορεκτικό.

ΥΛΙΚΑ

220 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

220 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

1  μέτριο αυγό

50 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Μαρμελάδα για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ