Πεντανόστιμο ραβανί

Το πιο μυρωδάτο και αφράτο γλυκό που έχετε δοκιμάσει!

ΥΛΙΚΑ

Για το ραβανί:

340 γρ. σιμιγδάλι ψιλό

180 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

250 ml ελαιόλαδο

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

4 αυγά, medium

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

500 γρ. βούτυρο

Για το σιρόπι:

800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 lt νερό

Για το σερβίρισμα:

Παγωτό καϊμάκι

Φρέσκο δυόσμο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ