
Πεντανόστιμο ραβανί

ΥΛΙΚΑ
Για το ραβανί:
340 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
180 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
250 ml ελαιόλαδο
200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
4 αυγά, medium
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
500 γρ. βούτυρο
Για το σιρόπι:
800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 lt νερό
Για το σερβίρισμα:
Παγωτό καϊμάκι
Φρέσκο δυόσμο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.