Μπουρδέτο

Μπουρδέτο

Κερκυραϊκή συνταγή για ψάρι. Εύκολη, γευστική, ιδανική για όλες τις εποχές.


#tsoulotip: 1. Μπορούμε να κάνουμε το μπουρδέτο όσο καυτερό επιθυμούμε. 2. Προσέχουμε να μην αφήσουμε πολλή ώρα το ψάρι στην κατσαρόλα και παραβράσει.





ΥΛΙΚΑ

1.100 γρ. σκορπίνα ή πέρκα

2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή

1 κ.σ. πιπέρι καυτερό

Δες τη συνταγή στο giorgostsoulis.com