Λαχταριστά μπουρεκάκια με κιμά

2 SHARES

Γευστικότατα μπουρεκάκια που θα λατρέψουν όλοι!

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

270 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

110 γρ. νερό, χλιαρό

7 γρ. ξύδι

2 κ.γ. ελαιόλαδο

5 γρ. αλάτι

Κορν φλάουρ

Για τη γέμιση:

130 γρ. κιμά, αρνίσιο

130 γρ. κιμά, πρόβειο

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

½ κ.γ. κουρκουμά, τριμμένο

¼ κ.γ. πάπρικα, γλυκιά

5 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

5 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το dip γιαουρτιού:

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ