Τάρτα με σπανάκι, τυριά και αυγό (Pasquolina)

3 SHARES

Παραδοσιακή ιταλική χορτόπιτα που θα λατρέψετε.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

450 γρ. τυρί ricotta

400 γρ. σπανάκι

200 γρ. αγκινάρα, ψιλοκομμένη

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

6 αυγά, medium

1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

150 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ