Αυτό το φαγητό φτιάχνει όλος ο πλανήτης στην καραντίνα και δεν μας κάνει εντύπωση

Αυτό το φαγητό φτιάχνει όλος ο πλανήτης στην καραντίνα και δεν μας κάνει εντύπωση

Γιατί όλος ο πλανήτης συσπειρώθηκε σε μια απλή συνταγή που μετράει αιώνες

Είμαστε όλοι κλεισμένοι στο σπίτι! Όλοι όμως, όλος ο πλανήτης εξαιτίας του κορονοϊού. Και τι κάνουμε όλοι κλεισμένοι μέσα με ελάχιστες πηγές ντελίβερι και μόνο τα μάρκετ ανοιχτά; Μαγειρεύουμε και συγκεκριμένα ψήνουμε.
Και είναι περίεργο αλλά οι τάσεις της Google, αποκάλυψαν την πρώτη και βασική συνταγή που όλοι σπεύσαμε να φτιάξουμε, από τους Ιταλούς μέχρι και τους τεμπέληδες Βρετανούς.

Τα υλικά της; Απλά! Ίσως να δυσκολευτείς στην εύρεση μαγιάς. Ναι καλά το κατάλαβες, ο πλανήτης έψαχνε στην Google την βασική συνταγή για ψωμί!
Συνδυασμός από αλεύρι, νερό, μαγιά και λίγο αλατάκι.

Και υπάρχει λογική! Το ψωμί θέλει λίγα και απλά υλικά αλλά μπόλικη τέχνη. Στο φούσκωμά του, στην ξεκούραση, στις ώρες που τελικά θα καταναλώσεις για να το φτιάξεις και στην απόλαυση που θα σου προσφέρει μετά, με λίγη πραλίνα φουντουκιού ή ζεστό και κομμένο με βουτυράκι.

Κι όχι μόνο! Το ψωμί το λατρεύουν όλοι: Από τα μωρά ως τους ηλικιωμένους αλλά η μη εύρεση μαγιάς και αλευριού, δυσκόλεψε τα πράγματα με τους χρήστες κατόπιν να γκουγκλάρουν συνταγές χωρίς αλεύρι και χωρίς μαγιά.
Εξίσου δημοφιλή και τα φασόλια, είναι άλλωστε τα πιο εύκολα να τα βρεις σε κονσέρβα.