Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι από τον Άκη Πετρετζίκη

Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι από τον Άκη Πετρετζίκη

Η συνταγή που προτείνει σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης.

  • Κόβουμε το συκώτι σε κομμάτια των 3-4 εκ. και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε το γάλα και αφήνουμε για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνουμε την έντονη μυρωδιά που έχει κάποιες φορές το συκώτι και μαλακώνει το κρέας.
  • Αφαιρούμε το συκώτι από το μπολ και το ταμπονάρουμε πολύ καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Διάβασε την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com