7 συμβουλές για οργανωμένο… κολατσιό

7 συμβουλές για οργανωμένο… κολατσιό

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το βλέμμα μας στρέφεται στο φαγητό εκείνο το οποίο καλούμαστε να ετοιμάσουμε προκειμένου να το καταναλώσουμε όχι μέσα, αλλά έξω από το σπίτι. Αυτό, μπορεί να είναι ένα απλό κολατσιό, ένα ολοκληρωμένο γεύμα ή… και τα δύο μαζί. Κάποτε, ένα απλό δοχείο φαγητού ήταν υπέρ αρκετό. Πλέον, όμως, στην αγορά μπορούμε να βρούμε αμέτρητα δοχεία φαγητού σε διάφορα σχέδια, σχήματα και χρώματα, από διαφορετικά υλικά και σε μεγέθη κατάλληλα για την τσάντα μας! Μαζί με αυτά, φυσικά, ακολουθούν και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ τα οποία συμβάλλουν στο να μη μας λείψει τίποτα ακόμα κι αν βρισκόμαστε εκτός των τειχών της κουζίνας μας. Λοιπόν, τι λέτε; Πάμε να δούμε ορισμένα από τα αντικείμενα αυτά τα οποία υπόσχονται να κάνουν ακόμα και τη μεταφορά του φαγητού μας -πραγματικά- απολαυστική;

Δοχεία φαγητού. Απλά, αλλά και με διαχωριστικά ούτως ώστε να μην μπερδεύονται τα φαγητά μα ή να μπορούμε να διαχωρίσουμε το κυρίως γεύμα από την σαλάτα ή το φρούτο μας.

Δοχεία-θερμός. Στόχος μας; Να μεταφέρουμε το φαγητό μας, αλλά να είναι σχετικά ζεστό την ώρα που θα το καταναλώσουμε ούτως ώστε να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε π.χ. φούρνο μικροκυμάτων προκειμένου να το ζεστάνουμε.

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com

DPG Network