Υγιεινά pancakes με τρία μόνο υλικά

Υγιεινά pancakes με τρία μόνο υλικά

Ετοίμασε τα και συνόδευσε τα όπως θες

Διανύουμε την τρίτη ημέρα του lockdown ή της καραντίνας (όπως σε βολεύει πες το) και το σίγουρο είναι πως τις ημέρες αυτές οι κουζίνες μας θα πάρουν «φωτιά». Βλέπεις κάπως πρέπει να περάσουμε τον χρόνο μας, οπότε τι καλύτερο από το να πειραματιστούμε και πάλι και να φτιάξουμε λιχουδιές ή και φαγητά που δεν είχαμε δοκιμάσει την πρώτη φορά;

Αυτό που δε θα βαρεθούμε πάντως να φτιάχνουμε είτε για πρωινό, είτε για να ικανοποιήσουμε την απογευματινή λιγούρα για γλυκό είναι τα pancakes. Γλυκά, αλμυρά μπορούν να γίνουν όπως τα θέλεις και μπορούν να γίνουν και πάρα πολύ γρήγορα. Συνταγές υπάρχουν άπειρες για να φτιάξεις pancakes, εμείς όμως σου έχουμε την ιδανική για να τα φτιάξεις με τρία μόνο υλικά.

Αν σκέφτεσαι πως σου τελείωσε το αλεύρι, δεν πειράζει, γιατί μπορείς να τα φτιάξεις και χωρίς αλεύρι. Πώς; Ιδού τα υλικά:

3 μπανάνες
5 αυγά
μια καλή ποσότητα βρώμης

Βάλε όλα σου τα υλικά στο μπλέντερ να ανακατευτούν και μόλις το μείγμα είναι έτοιμο βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο τηγάνι για να ψηθεί. Το μείγμα που μόλις έφτιαξες με αυτά τα υλικά θα σου βγάλει περίπου 7 μεγάλα pancakes, τα οποία μπορείς να συνοδέψεις με μέλι, με πραλίνα φουντουκιού και φρούτα.