Στο Tik Tok βρήκαμε πώς θα φτιάξεις μόνη σου φυστικοβούτυρο

Στο Tik Tok βρήκαμε πώς θα φτιάξεις μόνη σου φυστικοβούτυρο

Είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις

Το φυστικοβούτυρο είναι ίσως το spread με την περισσότερη πρωτεΐνη που μπορείς να αλείψεις στις φρυγανιές σου το πρωί ή στα pancakes που θα φτιάξεις το Σάββατο. Και μπορεί αυτό που βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ να είναι πολύ νόστιμο, όμως μπορείς να φτιάξεις φυστικοβούτυρο και μόνη σου στο σπίτι.

Και είναι τόσο εύκολο και γρήγορο που δεν θα το πιστεύεις. Άσε που δεν θα χρειαστείς και πολλά πράγματα. Μια-δύο συσκευασίες φιστίκια άψητα -και ανάλατα κατά προτίμηση- και μέλι. Αυτά είναι τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δικό σου φυστικοβούτυρο. Όπου φιστίκια δεν εννοούμε τα κελυφωτά προφανώς, αλλά ούτε κι εκείνα που τα ξεφλουδίζεις για να τα φας.

Αναφερόμαστε στα άσπρα φιστίκια, τα οποία σου φέρνουν συνήθως μαζί με τον ποτό σου όταν βγαίνεις έξω. Πώς όμως θα το φτιάξεις; Αρχικά θα πρέπει να καβουρδίσεις το φιστίκι για να βγάλει όλα του αρώματα και τα θρεπτικά συστατικά.

Στη συνέχεια ρίξε τα φιστίκια στο μπλέντερ και άλεσε τα όσες φορές χρειαστεί μέχρι να γίνουν εντελώς σκόνη. Πρόσθεσε λίγο αλάτι και μέλι και ανακάτεψε ξανά μέχρι να έχεις μια λεία κρέμα όπως στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολούθησε τα βήματα και φτιάξε το δικό σου φυστικοβούτυρο σε χρόνο dt.