Δέσποινα Βανδή: Έφτιαξε μπισκότα με τον γιο της και έχουμε τη συνταγή

Δέσποινα Βανδή: Έφτιαξε μπισκότα με τον γιο της και έχουμε τη συνταγή

Ο Γιώργος Νικολαΐδης είναι ταλέντο στην κουζίνα

H αλήθεια είναι πως δεν νιώθουμε Χριστούγεννα, αν η Δέσποινα Βανδή δεν δημοσιεύσει το πρώτο στόρι ή post με χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια δεν μπήκε μόνη της στην κουζίνα αλλά είχε μαζί της τον 13χρονο γιο της Γιώργο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η μαμά του, είναι σπουδαίο ταλέντο τόσο στην ζαχαροπλαστική όσο και στην μαγειρική.

Ο Γιώργος που έχει το δικό του account στο Instagram και δημοσιεύει μόνο συνταγές σε αυτό, μας έδωσε και τα υλικά αλλά και την εκτέλεση για τα λαχταριστά κουλουράκια κανέλας που θα κάνουν το σπίτι μας να μυρίζει Χριστούγεννα:

mpiskota1

«Λοιπόν η συνταγή είναι απλή. Σε ένα μπολ βάζουμε 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει, 4 κουταλάκια του γλυκού κανέλα, 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα και μια πρέζα αλάτι.

Πάμε στο δεύτερο μπολ το οποίο έχει μισή κούπα μέλι και τα 3/4 μιας κούπας καλαμποκέλαιο.

Τώρα πάμε στο μίξερ στο οποίο θα βάλετε 2,5 κουταλιές της σούπας κονιάκ και 1 πορτοκάλι. Τα χτυπάμε στο μίξερ και η ζύμη είναι έτοιμη.

Προσοχή! Αν η ζύμη κολλάει έστω και λίγο πάνω στο χέρι σας όταν την πιάνετε τότε πρέπει να ρίξετε και άλλο λίγο αλεύρι μέχρι να μην κολλάει καθόλου.

Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε ό,τι σχήμα θέλετε και τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για 15-16 λεπτά. Μόλις τα βγάλετε από τον φούρνο, τα αφήνετε να ξεκουραστούν για 10 λεπτά και είναι έτοιμα. (Μπορείτε να βάλετε και λιωμένη σοκολάτα από πάνω)», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή.