«Τι να μαγειρέψω σήμερα»; Ριζότο κολοκύθας

«Τι να μαγειρέψω σήμερα»; Ριζότο κολοκύθας

Η συνταγή της ημέρας από τον Άκη Πετρετζίκη.

  • Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
  • Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε θυμάρι και σοτάρουμε να καραμελώσουν.
  • Κόβουμε το σέλερι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο τηγάνι.
  • Προσθέτουμε το ρύζι και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά να πάρει χρώμα και να θωρακιστεί.

Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com