Αυτήν την Πρωτοχρονιά τρώμε cheesecake πάβλοβα

Αυτήν την Πρωτοχρονιά τρώμε cheesecake πάβλοβα

Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη

Για τις μαρέγκες

  • Βάζουμε σε ένα μίξερ, τα ασπράδια με 1 πρέζα αλάτι και χτυπάμε σταδιακά μέχρι να φουσκώσει το μείγμα. Προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη σταδιακά μέχρι να γίνει αφράτη η μαρέγκα.
  • Συνεχίζουμε το χτύπημα για τουλάχιστον 3 λεπτά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να γίνει λαμπερή και γυαλιστερή η μαρέγκα.

Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com