Αντιοξειδωτική σούπα με λάχανο για να διώξεις τις τοξίνες των εορτών

5 SHARES

Ώρα να διώξουμε τις τοξίνες των εορτών.

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης.
  • Κόβουμε το καρότο και το σέλερι σε λεπτές φέτες πάχους 0,5 εκ.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  • Σοτάρουμε τα λαχανικά για 4-5 λεπτά να χρυσαφίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.

Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ