Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη: Light burger κοτόπουλο με λάχανο

Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη: Light burger κοτόπουλο με λάχανο

Μπορείς να συνεχίσεις να τρως το αγαπημένο σου μπέργκερ αλλά στην πιο light του εκδοχή.

  • Βάζουμε σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά το νερό, τα στήθη κοτόπουλου και το κύμινο. Αφήνουμε για 30- 40 λεπτά να βράσουν τα φιλέτα. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί για να καλύπτονται τελείως τα φιλέτα.
  • Αφού βράσουν τα φιλέτα, αφαιρούμε από τη φωτιά την κατσαρόλα και σουρώνουμε. Αφήνουμε τα φιλέτα στην άκρη να κρυώσουν.
  • Κόβουμε σε λωρίδες πάχους 1 εκ. τις πιπεριές και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
  • Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζουμε το λάδι από το βαζάκι, τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές με το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά.

Διάβασε την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com