
Καρμπονάρα ξέρεις να φτιάχνεις. Πίτσα καρμπονάρα όμως;
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα.
- Παίρνουμε τη φρατζόλα και την κόβουμε κατά μήκος στη μέση χωρίς όμως να γίνει 2 ξεχωριστά κομμάτια. Θέλουμε να είναι ενωμένη. Ανοίγουμε σαν βεντάλια και στη συνέχεια χαράζουμε κατά μήκος κάθε κομμένη πλευρά από μέσα και μεταφέρουμε το ψωμί σε ένα ταψί με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω.
- Βάζουμε το ταψί στον φούρνο για 5-10 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια μας μέχρι να πάρει σχήμα.
Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
DPG NETWORK