Η Cameron Diaz φτιάχνει σούπα με noodles, κοτόπουλο και λαχανικά

Η Cameron Diaz φτιάχνει σούπα με noodles, κοτόπουλο και λαχανικά

Η διάσημη ηθοποιός μάς αποκαλύπτει τα μυστικά για την τέλεια σούπα.

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερες stars του Χόλυγουντ «ανοίγουν το σπίτι τους» στο κοινό και μέσα από τα social media τους παρουσιάζουν καθημερινές στιγμές από την ιδιωτική τους ζωή. Η πανδημία βέβαια έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό καθώς η κοινωνική αποστασιοποίηση έχει κάνεις τους πάντε να έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ να έρθουν σε επαφή με τους γύρω τους.

Λάμπρό παράδειγμα σε αυτό η Cameron Diaz η οποία ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί με τους fans της videos και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μέσα στο σπίτι. Και μπορεί να μη μας έχει δείξει ακόμη την κορούλα της, όμως η διάσημη ηθοποιός μάς φιλοξένησε -έστω και για ένα igtv videο- στην κουζίνα της, δείχνοντάς πώς φτιάχνει την αγαπημένη της σούπα με noodles, κοτόπουλο και λαχανικά.

Η συνταγή, όπως θα δεις παρακάτω, είναι πολύ εύκολη και γίνεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Έτσι μπορείς γρήγορα ν΄απολαύσεις τις αγαπημένες γεύσεις της διάσημης ηθοποιού... στο πιάτο σου!

«Ένα από τα αγαπημένα μου γρήγορα γεύματα, είναι τα noodles που τα ενσωματώνω με ό,τι λαχανικά τυχαίνει να έχω στο ψυγείο μου! Παρακάτω είναι αυτά που χρησιμοποίησα στη δική μου σούπα, αλλά μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε στο σπίτι σας που ταιριάζει στις γεύσεις σας και απολαύστε το!», έγραψε η Cameron Diaz δίπλα από το video που ανέβασε στο Instagram.

Δες τη συνταγή δια χειρός Cameron Diaz στο video παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CMcsWwwBAUW

Δες όλα τα υλικά στην gallery που ακολουθεί...