Τo dressing που απογειώνει τις σαλάτες σου και είναι έτοιμο σε μόλις ένα λεπτό (video)

Τo dressing που απογειώνει τις σαλάτες σου και είναι έτοιμο σε μόλις ένα λεπτό (video)

Δε θα πιστεύεις σε γεύση και ευκολία!

Οι σαλάτες αποτελούν την πιο υγιεινή λύση για ένα γεύμα. Είτε πρόκειται για το μεσημεριανό είτε το βραδινό μας, μια σαλάτα ταιριάζει με όλα. Κι επειδή θέλουμε -τώρα που έχει μπει για τα καλά η άνοιξη- να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τη διατροφή μας, για να μπορέσουμε να μπούμε επιτέλους σε αυτό το υπέροχο παντελόνι που φορούσαμε πέρυσι το καλοκαίρι, οι σαλάτες αποτελούν γι' ακόμη έναν λόγο την ιδανικότερη λύση.

Λαχανικά και φρούτα έχουν την τιμητική τους, και το σίγουρο είναι πως οι ανοιξιάτικοι και οι καλοκαιρινοί καρποί είναι οι αγαπημένοι μας. Οι περισσότεροι χορτοφάγοι έχουν εντρυφήσει στην τέχνη των λαχανικών και των φρούτων, ανακαλύπτοντας συνεχώς καινούριους συνδυασμούς που απογειώνουν τον ουρανίσκο μας. Έτσι λοιπόν μια σαλάτα εποχής μπορεί να μας προσφέρει πλούσιες βιταμίνες κι έναν συνδυασμό που απογειώνει μαγικά τον ουρανίσκο μας.

salata2

Το μυστικό για να δώσεις ένα «μαγικό άγγιγμα» στις σαλάτες σου είναι τα dressings. Αυτές οι νότες δροσιάς μπορούν να απογειώσουν τόσο διατροφικά, όσο και γευστικά τα λαχανικά σου και να κάνουν τα πιάτα σου να μην θυμίζουν σε τίποτα τις κλασσικές ανιαρές γεύσεις που μπορεί να τρως καθημερινά (και έχεις σίγουρα βαρεθεί!). Ένταση, αρώματα και χρώματα που θα σου ανοίξουν την όρεξη...

Στο παρακάτω video μπορείς να βρεις μια εύκολη συνταγή για dressing από κάσιους, γάλα αμυγδάλου,σκόρδο, σιρόπι σφενδάμου και φρέσκο άνηθο, που θα σε κάνει να δεις με άλλο μάτι τα λαχανικά στο πιάτο σου!