Άκης Πετρετζίκης: Καπνιστό λαβράκι

1 SHARE

Δεν έχεις δοκιμάσει καλύτερα το λαβράκι.

Μετά από περίοδο νηστείας και μια επίσης μακρά περίοδο με πολύ κρέας, ήρθε η στιγμή ν΄απολαύσουμε ένα ψάρι που αγαπάμε πολύ. Τι θα έλεγες για καπνιστό λαβράκι; Η συνταγή του Άκη είναι ιδανική. Στην περίπτωση που κάνουμε μπάρμπεκιου, μπορούμε να καπνίσουμε τα ψάρια τοποθετώντας την κατσαρόλα πάνω στη σχάρα. Ακολουθούμε τις ίδιες οδηγίες για την ένταση της φωτιάς – δηλαδή, δυνατή αρχικά και χαμηλή στη συνέχεια. Ποια είναι τα βήματα που θα πρέπει ν΄ακολουθήσεια από την αρχή;

Διάβασε περισσότερα στο akispetretzikis.com

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ