Άκης Πετρετζίκης: Γεμιστό στήθος κοτόπουλου με σπανάκι και τυρί κρέμα

Για βραδινό ή μεσημεριανό, αποτελεί την ιδανική λύση!

Αποτελεί το πιάτο που αγαπάμε. Το κοτόπουλο είναι ένα υλικό που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπου και πάντα να είναι νόστιμο και ζουμερό. Σήμερα θα το κάνουμε γεμιστό λοιπόν...

Θα χρειαστείς:

  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλου
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/4 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. κρεμμύδι, σε σκόνη
  • 150 γρ. σπανάκι, μόνο τα φύλλα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 κ.σ. άνηθο
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα

Για το σερβίρισμα

  • 100 γρ. σπανάκι baby
  • 10 γρ. παρμεζάνα, σε flakes
  • 1 κ.σ. λιαστή ντομάτα, ψιλοκομμένη
  • 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

Διάβασε τη συνταγή στο akispetretzikis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ